Friday, June 25, 2004

ku petik bintang!!

halu....

highlight of the day; I MET SHEILA ON 7

yeay!! satu2 nye bende yang happening terjadi since 3rd sem started.. dari haritu asyik tension memanjang, pastu geram, and at times, felt out of place and menyampah sesangat plus sedih...entah apsal..terukkan?!?! i think about too much things yang tak penting, saje je nak peningkan kepala otak..hopefully, this phase will end in no time...

now back to so7 thing..they came to uitm for some interviews..ingatkan takde can nak jumpe diorang sebab ade class, plus, diorang datang time tak strategik, tapi, kalau dah jodoh, memang tak ke mane ek?! jumpe diorang at parking lot,sbb mase nak pegi kat kete elle, we saw this one stand and ade writing "sheila on 7, U.fm"..but the parking space was empty..agak hampe la masa tu..bile pikir balik, nampak la satu van ni..kitorang pun mengendap la ala-ala perompak. sbenanya, bukannya minat sangat kat mamat2 indon ni, just wanted the thrill, pastu terasa nak menggedik, plus nak belagak pun ade, pastu dah takde mende lain nak buat, lagipun tak ramai yang tunggu diorang, so lagilah cerah peluang and takyah nak berebut...hmm, i remember, when i was in lower forms, slalula jugak kejar artist, skali geng ngan nana and the others. penah gi hotel sbb nak jumpe the moffatts and westlife.. yang bestnyer, dapat jumpe clinton thomas john moffatts, mintak autograph and adelah eye-contact about 3.87 seconds..hehe, and a 2-line conversation..that was a long time ago..one of my classmates, swee ying, lagi kerrazy about penyanyi2 nih...then, there was the BBC(boy band chasers) yang lagi kronik, dianggotai oleh teenage girls yang giler semangat mengejar penyanyi2 cute dari barat, as the name itself implies..

to cut the story short(ala, short la sangat), so7 pun kluar, and we went to them..at first, we hesitated to go because they looked, erm, different..kitorang cam, eh betul ke tu diorang..ke silap nih..ala, sebat je sebab orang2 lain pun dah serbu...the only one i recognized was duta. so, i asked for his autograph and spelled my name...then, we shook hands...yeay!! (excited lelebih, padahal haram oii)..owh, then duta said to me " SELAMAT KETEMU"......selamaat..!! selingan sket, a friend of mine, was walking side by side with so7 segroup + bodyguards, pastu buat derk sampai bodyguard tu heran asal la pompuan ni tak excited langsung nampak so7, and when they'd actually gone, barulah she realised tu diorang...girlX "la, tu sheila on 7 ke?? tak perasan la....i was like....bla bla bla...."....i did mention they looked different, right?! hmm...

the story did not end there.. adelah terjadi bab chasing-menchasing sket..our car followed van so7 sampai at one point, they went straight to highway and we had to make a turn...fuish, thrill gile..best!! pastu, memang tak habis sengih macam kerang busuk sambil nyanyi "ku petik bintang"....later that day, barulah belaja the name of the rest: adam, eross, sakti and anton!! haha, saje nak promote, "belilah album pria terhebat" di pasaran SEKARANG!!

1 comment:

Jaja&reg said...

waaaaaaaaaaaaaa.. best nye..