Saturday, February 12, 2005

halo...

haha, dah second time tukar blog punye layout..hopefully this pink template akan bertahan lama..(credit to may*star).. owh, and thanx to kaklong for teaching me yang agak 'dungu IT' ni(ape guna gi 'obursi' blaja engineering kalu x ajar adik kan? kan?)..skrg dah pandai sket bace code html.. hehe.. anyway, buat blog lawa2 pun, bukannya satu semesta sudi nak bace..hehe..the only ones yg bace my blog are mak, kaklong n ju..(yg saya tau je la).. and baru2 ni, i went minum2 with sara n nana..dah lame tak jmpe..so saya pun startla bercerita..."owh, baru2 ni kite gi main netball.. bla3.. lastu main handball bla bla bla...." ala, the things ive written in my blog pun... lastu, nana cakap..."owh, kite dah tau dah pasal zar punye life.."..ha! rupa2nya nana pun baca..terharunya! hehe.. saje nak buat shout out: HI NANA!! (jgn geli pulak)

okay, since one whole week i havent updated, i'll just highlight interesting events je..korang tak paham takpe

1-that fon call (26:25) hehe
2-ikea
3-aktiviti dua beradik di malam hari (hehe kaklong)
4-alif gedik

last nite tdo sgt lmbt..kat2 pukul 5pg baru zZZzZz..tukar layout punye pasal.. lastu pulak, adelah sorang kat rumah saye tu,(KAKLONG), yg nyanyi karaoke pukul 3pg.. hehe..takle tdo pnye pasal.. kitorang adik beradik sgt suka nyanyi..suara of course la sedap, takyah tanye la labu..masalahnye, kitorang tak byk cd for karaoke..ade lagu oldies, n siti nurhaliza je..hehe..so tadi mase pegi kompleks PKNS (yg sangat 'happening') tu, kitorang pun belila lg cds for melalakking..one is ziana's song n one more fr various aritsts..

tadi petang, kitorang nyanyi lagi lagu2 siti.. susah woo..her pitch is so damn high, tokle nk smpi oleh kami2 ni.. tepaksa buat suara halus yg kecik..hehe..kaklong said, i sang tak cukup kuat..on the other hand, saye rase dier nyanyi pun dua kali lima je.. hehe..dua2 mesti dalam hati cakap "ala, aku nyani lagi sedap drpd ko"(syok sendiri)...hape2 la, asalkan puas hati.. speaking about siti, meh sini saya nak ckp sket.. i dont understand orang yg tak habis2 kutuk siti..yes, i used to be one of them.. tp skrg dh tak lagi.. people like to make fun of her english.. ala, macam bagus sgt korang punye english..at least she's trying, mcm the last mtv asia award..kira oklah tu..dier bukannye debater ke hape nak cakap fluent sgt.. at least siti dah byk mengharumkan nama malaysia..nyanyi live lagu2 yg high key, bole lg nak senyum, tak kerut2 pun muka..memang arr, suara siti tu power..pastu takla seksi tak tentu pasal macam some other artists yg fikir diorang tu dah westernized sangat..tak tentu pasal nak menyeksi..poyo je lbey..owh, btw, i'm not a die-hard fan of siti (macam ain), just making a comment sbg observer dunia seni tanahair (chewah, macam hebat)..

tadi jugak kuar ngan kaklong n baya..they were friends since raja muda time..kaklong pun ade gak geng dier (masuk si rahah, odie n shahrun).. and i have my PARTAI(aimi,fairuz,nana,sara) yg skrg dh betabur2 kat different universities..anyway, on the way to n from bukit raja, cuaca sgt giler panas nak mampus..dhla kerete punye aircond dah slow..faham tak perasaan ketiak?? hahaha... pastu stop kat traffic light, ade la mamat satu kereta ni, nak main kaco2.. sorryla brother, not in the mood la today, too hot to flirt..hehe.. kalu lengkali takpe... hehe..saye memang, kalu kereta full of girls, lalu pulak sebelah kereta yg ade dak2 laki, suka main lambai2, honk2 atau ape2 je laa.. kegedikkan jangka pendek.. i like!!


ok, later alligator..
nak gi tengok harry potter.. mlm krg ju nak overnight sini... "selamatlah" mendengar kami menyanyi.....la la la

2 comments:

Jaja&reg said...

heleh.. nyanyi kontrol2..

Anonymous said...

just happen to be the same name as my daughter so i glance tru