Friday, June 17, 2005

matters

what really matters......?


hidup ni macam roda kan? pusing pusing pusing pusing.. kejap kat atas.. kejap lagi kat bawah

erm, kejap sangat suka hati..sengih non-stop..macam nak lompat-lompat pun ade. kejap lagi perasaan jadi sgt bleargh tak tau nak describe cam mane..kalau perempuan, masa hormon tgh x stabil, lg la. kejap macam prima donna/drama queen/orang gila...kan?

ei zarina, yg ko nak jeles apsal?! it's not like, korang ehem ehem ke hape... kan? grow up!! wawawa

everything starts from a dream. tapi kalu byk sgt daydreaming, kronik jgk kan?

jom kita stop dan fikir sejenak. cuba jawab soalan2 ni (dengan sgt jujur):-

1- Apakah matlamat hidup anda? for real....
2- Apa yang dicari selama ini? Dah jumpa?
3- Saya tau anda semua tak sakit jiwa, tapi, tenangkah jiwa anda?
4- Apa hasil anda hidup selama ni? (kalau anda x jmpa something yg signifikan, tolong jangan bunuh diri. this is just a very general question. haha)
5- What is love?

nampak cam senang je soalan2 ni. korang puas tak dgn jawapan korang sendiri?

*hah!.. nina being deep n philosophical*

1 comment:

fadhlina-j said...

Love is sacrificing, caring...*dream mode* .
Aaahhh bilelar masa I nak fall in love balek nih. Crush jer memanjang. hahaha.