Monday, March 31, 2008

bottom of the food chain...

.... is the associates, like me. ((Oh this is slavery. ))


I HATE (HATE HATE) STOCKTAKING!!!


Dusty, dirty, smokey.


But as a consolation,


"Amoi banyak cantik la ini hari, saya belanja air...."


So I got a free F&N orange from one of the guys in the warehouse. Bila matahari memancar ke mukaku, apek2 datang bawa payung...=). And the last time I did stocktake, another store guy cakap untung kalau saya jadi gf dier, dah la pandai mengira etc etc etc.... haha.



Yang penting, jangan sombong dengan orang, biar storekeeper, biar pekerja kilang...



TAPI........



walaupun diorang buat aku rasa HOT sekejap, still benci stocktake!!

8 comments:

Anonymous said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Diana said...

HAHAHAHA I miss you.

fadhli said...

kalau hot, bukak la kipas, xpun pasang air-cond. hehe

Anonymous said...

apek-apek tu hensem tak?

Aya said...

hahahaha work it gurl!!! :Pwah u market apek arr? not baddd internationallllll hhhahahha

nina said...

barb: b*ng*k!

diana: i miss you too~ saya jarang nmpak kamu di alam cyber skrg.. busy? (virtual hug~)

fadhli: i hidu bau jeles! ala, mmg diorang bukakkan kipas utk i pun, full blast lagi. (takde makne la bukak air cond, open warehouse maa)
(i tau u jeles i dikelilingi laki laki lain ha ha)

anonymous:
bole tahan la. muka apek comel budak nakal hehe =)

sue: of course internasyionaal! (setelah dikaji selidik, sorang yg comel tu orang thailand lagi. MEMANG INTERNASYIONAAL. sawadeekap!)

HyRee said...

Teruskan mengHOTkan keadaan. Best apa dapat minum free kan.
Fadhli lagi happy kot. Tak payah keluar duit belanja air.

fadhli said...

eleh. ape jeles nye. salah hidu tu. baik u check hidung. tersumbat kot. heh.

tu la. i x payah nk kluar duit. and x payah nk kipas2kan u. dh ada org lain tlg buatkan. hehe.