Saturday, February 19, 2005

nyampah

halo...

BEST

1) msg in the morning - keeps me chirpy all day, okayla, half day
2) new purse - self explanatory
3) hangout with sara n faye (oi nana, next week balik, WAJIBUN)- main merajuk-merajuk ngan oni yg tak sudi nak kuar ngan kami sbb nak pi subang ngan crony sec 3, encik arep...plan ngan what's left with partai = weekly meeting.. hehe, we'll see bout that yea?!

BLEARGH!!!

1) become the middle person - ni yg geram ni.. susah sgt ke nak ckp terus kat orang yg nak dicakapkan tu?..leceh la pass2 msg.. saya ni, bukannya tak suka tolong, tp teknologi skrg kan dah maju.. malas nak call, sms la (vice versa).. takyahla nak suro orang lain pi bitau orang lain yg lagi satu.. tiresome n eeee.... rimas laa.. nasib baik yg jadi tadi tu ok sket..tp tak pasal2 saya dah marah-marah... sorryla yg kne ngan hangin saya arini.. hehe.. yang pasal aritu, lagi naik lemas... si A suro saye ckp kat J, bla bla bla.... bile dah ckp kat J, dier plk ade mende nak tanye, saye jgk yg kne tanye A, pastu explain balik kat J... pastu J tanye lagi.... pastu saye jgk yg kne tnye kat A, pstu cakap blk kat J... adeh, lemah betul.. seriously, it's mentally exhausting.. pastu, biler A and J finally got the chance to talk, face to face, tanak pulak...apedaaa.......aku ketuk baru tau.... hehehe

2) merajuk tak tentu pasal plus menyamar - let me tell you something ppl, i have a lot of things to remember and forgive me if sometimes i forgot your name, esp nick name yang adeh.... korang pepaham sendiri je la yerk... just now, someone msg me kat YM, and SERIOUSly, i dont have the slightest clue who is it, so i asked.. pastu nak merajuk plk tak reply konon it's a national crime yg saya tak ingat dier... and then i asked again...tanak jawab.., saya pun ape lagi, close window, chat with people that i know... lastu, dier dtg balik... siap suro saya main teka2 sape dier.... common la... adoi

so, mood malam ni agak angry sket, tp byk gak campur bende happy.....hmm, mixed feeling..nnti nak cerita bout pak gard uitm, but not in the mood right now pips..

owh, currently reading 'gone with the wind'.. very thick book, ntah bila habis bace.. and owh, baru bace 0.009% of it, amy lent me buku shopaholic.. so, i'm in a dilemma, mane satu nak bace nih... hehe..mcm masalah dunia pulak.. to simplify the situation meh sini zarina...."AWAK TU LAGI SEBULAN NAK FINAL EXAM.. NI DAH LAST SEMESTER FOR DIPLOMA.ABEH TU, TAK RETI-RETI NAK BACA BUKU??? AUDIT TU, DAH TERROR SANGAT KE? LAW DAH HAPAL SECTION KE? TAXATION DAH RETI CALCULATE KE? ACCOUNTS DAH CUKUP HEBAT?? SUBJECT LAIN TU, AGAK-AGAK NYER BOLE KE JAWAB MASE FINAL NANTI?" haa, jawab jgn tak jawab... oleh itu, both books will be put on hold supaya saya dapat membaca buku-buku ilmiah yang lebih menjamin masa depan yang cemerlang, gemilang dan terbilang....


owh, for those who didn't know, POYO is my middle name... hehe... i use it interchangebly with gedik.. tapi, semorang kenal saya dengan nama HEBAT.... hehe

later alligator..

saya dah start mengarut, so better hit the sack......ZZZ

2 comments:

spinelessfuleyes said...

owh zar!! haha. rase cam femes dowh. terharu laa sket2. nanti we go out on a date ok? uhuk uhuk. see you soon. you're an old baboon.
(oh hey, they rhyme :P)

heaps of hugs..nana

Jalilah said...

yer... buku ilmiah mmg menjamin masa depan. apa lagi nina, dah put on hold tu, kasi la lely pinjam buku shopaholic tuh... hihi... kesiannya dia getting angry this weekend. ala biasala tu, sometimes we get angry tapi anger management is more important. asalkan kita pandai manage anger kite, oklah tu... tak macam lely, tak reti nak manage my anger. hihi....