Saturday, January 19, 2008

Encik Moose berbau wangi



I thought the t-shirt got the scent from being dumped together with his clothes. I wore it yesterday and told him how I love the smell because it reminded me of him.

He said he washed it once before his friend brings back Encik Moose to homeland. He said he did so because he knew just how much I love the smell of that sabun.

On the phone, both admitted masing-masing tengah angau =). You tak boleh angau sebab you tengah kelas, I tengah cuti, takpe....



Okay, I have to stop. My PDA will get people saying Get a Room (which I will gladly reply, Boleh aja. Hotel mana?) Hee.



Tanak basuh baju boleh? Nanti bau hilang =(

8 comments:

fadhli said...

oh actually the tshirt was bundled together with my clothes..

and washed together as well.
khas utk u.
=)

bold 2in1 - crushed silk and jasmine

nk i hntr/bwk blk msia ke?
=D

aQieYa said...

sabun bold tuh mmg best gile... kite pun ada tepk nak soh kak yah bwk blk.... haha n kalau die blk sini pun mesti seminggu tak hilang bau tuh kat bilik... semua brg2 yg die bwk pun ada bau tuh... which will always remind me of london... ahhh bestnyee nak balik london! hehe

aQieYa said...

owh kak yah blk bulan mac ni! *in case awk nak pesan ape2*... hhehe

Jalilah said...

Angau?

Haha!!

nina said...

Fadhli: Thank you lah beb. I tot u nak suwit2 kasi t-shirt tu je, skali double suwit pulak dgn membasuhnya dgn sabun bold itiew. heeee. Pastu, bole je kalau u tak keberatan nak hantar/bwk balikhaha.

Aqie:Oh oh, kalau nanti kite terpikir apape nk kirim, kite bitau awak. Tapi kalau sabun tu cam overr la kan kite nk kirim hehe. Kirim fadhli letak dlm bag bole? hehe. Pastu, a'ah bau tu mmg buat kite teringat kat london!! Sgt2. ((pastu teringat kite bersiap2 dlm bilik kat nana atau pun menonton tivi[ tapi bukan adult channel heee]). JOM PEGI LONDON LAGI!!!

Lely: Why u laugh at me lely?? Why?? Why?? (kasi can lah kite angau sket, bukan slalu pun... ihik)

Diana said...

Amboihhh Neenerss!

fadhli said...

ntah nina.. amboi!

btw, lawa header baru.
=)

nina said...

Diana: (((Malu kite))). I break my own azam untuk tidak mem-post bende2 jiwang kat blog..(what have i done?!)

Fadhli: Eh, yang u ni suka sgt tiru ape nana ckp apesal?? ((u kene ade jati diri heeeeheeee))

btw, thanks yea.